75 mm draadborstel met geplooide kop

75 mm draadborstel met geplooide kop

wij leveren 75 mm draadborstel met gekrompen kom van hoge kwaliteit en veiligheidsprestaties. Onze draadborstels hebben een redelijke technische constructie, waardoor de borstels een langere levensduur hebben, we hebben ons meer dan 25 jaar toegelegd op draadborstels, die het grootste deel van Europa en Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië en Afrika bestrijken. We verwachten uw langdurige en professionele partner in China te worden.

Product detail

75 mm draadborstel met geplooide kop

1. Productintroductie:
Deze 75 mm draadborstel met gekrompen kom is de hoogwaardige, langdurige agressieve borstelcapaciteit en goede veiligheidsprestaties, om de EN1083-2H-norm getrouw te volgen. Het bestond uit koudgewalste spoel + 72A staaldraden, 72A messing gecoate draden, messing draden of roestvrijstalen draden. We hebben ons meer dan 25 jaar toegewijd aan draadborstels, die het grootste deel van Europa en Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië bestrijken en Afrika markt. We verwachten uw langdurige en professionele partner in China te worden.


2. Productparameter (specificatie)

OD

Tim lengte

Draad of gat

Draadlengte

75MM

 

20 mm

M10*1.25, gat 16mm

M10*1.50, gat 22.2mm

M14*2.00,

5/8'X11NC,

0,30 mm

0,35 mm3.Producteigenschap en toepassing:
75 mm gekrompen kop draadborstel is geïnstalleerd op het handgereedschap van de haakse slijper voor polijsten en roestverwijdering voor metalen oppervlak. De interne constructie van de borstel is solide, met hoogwaardige staaldraad / messing gecoate draad / messingdraad / roestvrij draad, en onze redelijke technische structuur zorgt voor de veiligheid en het gebruiksgemak van de gebruikers (stabiele dynamische balans).
4.Productdetails:
75 mm draadborstel met gekrompen kom voor snelle haakse slijper, de gevulde draad is verkrijgbaar in staaldraad/messing gecoate draad/messingdraad/roestvrij draad.
5.Productkwalificatie:
75 mm draadborstel met gekrompen kop is bekroond met het certificaat voor ISO 9001 en 14001
6.Bezorgen, verzenden en serveren
We verzenden de goederen zoals u heeft gevraagd, over zee of door de lucht.
7.Veelgestelde vragen
â— Wat is de veiligheidsnorm van uw staalborstels?
EN1083-H in Europa en ANSI in de Verenigde Staten.

â— Welke kwalificatiecertificaten heeft uw fabriek?
ISO9001,14001 en ZURRICH CERTIFICAAT VAN AANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING.

â— Hoe zit het met de productieapparatuur in de werkplaats?
Onze werkplaats is uitgerust met volautomatische borstelmachines geïmporteerd uit Duitsland en Italië.

â— Kan dit worden gebruikt om het schilderij te verwijderen?
Ja, het is goed getest door de feedback van onze klanten.Hottags: 75 mm draadborstel met gekrompen kop, fabrikanten, leveranciers, kopen, fabriek, China, gemaakt in China, prijs, kwaliteit

Stuur onderzoek

gerelateerde producten