Onze geschiedenis


Opgericht in 1989 (Ninghai Borstelfabriek)

Joint venture met het Duitse OSBORN in 1994 (Ningbo Industrial Power Brushes Ltd.)

Eenmanszaak in 2004 (New Ningbo Industrial Power Brushes Ltd.)Onze fabriek


Sinds de oprichting 25 jaar geleden heeft New Ningbo Industrial Power Brushes Ltd standvastig vastgehouden aan het zijn van "de leider van de industriële borstelindustrie" in China. De drijvende kracht achter dit streven is het zeer samenhangende personeelsteam in New Ningbo Power Industrial Brushes Ltd, altijd oprecht servicegericht en innovatief. Wij zijn gevestigd in de economische ontwikkelingszone van Ninghai,Ningbo-stad,temidden van het prachtige landschap van de Oostzee van China, op het zuidelijke punt van de economisch ontwikkelde Yangtze-rivierdelta. Dit ligt strategisch dicht bij de natuurlijke haven "Ningbo Zhoushan Port", met handig land-zee-luchtvervoer.

 

New Ningbo Industrial Power Brushes Ltd heeft een rijke ervaring opgebouwd in de Chinese industriële borstelindustrie en gebruikt geavanceerde technologie die is geïntegreerd met onderzoek en ontwikkeling. Met de technische sterkte en productiecapaciteit van New Ningbo Industrial Power Brushes Ltd, is het de Premier Industrial Brushmaker in China. New Ningbo Industrial Power Brushes Ltd heeft meer dan 2000 industriële borstels: zoals twistgeknoopte borstels, geplooide wielborstels, doe-het-zelf borstels, schuurmiddelen Nylon borstels, buisborstels, universele handkrasborstels, eindborstels, taps toelopende borstels, enz., Onze industriële borstels worden veel gebruikt in spoorwegen, staal, textiel, scheepsbouw, ruimtevaart, militaire, mechanische verwerking en andere industrieën. Binnenlandse eindgebruikers in China evenals wereldwijd erkennen en verkiezen de kwaliteitsborstels van New Ningbo Industrial Power Brushes Ltd. We hebben kantoren in Shanghai, Guangzhou, Wuhan, Anshan en andere steden in China. Ons verkoopvolume staat op de eerste plaats in de binnenlandse industrie. Onze borstels worden verkocht in meer dan 40 landen in heel Europa, de Verenigde Staten, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië en Australië.

 

Met behulp van geavanceerde Duitse borstelmachines, inclusief de productie van draaiknopen

lijn met tientallen automatische twistmachines, industriële borstels van constante kwaliteit

worden efficiënt geproduceerd. De productkwaliteit wordt verder verbeterd door productinspectie met snelle roterende machines en dynamische balanstests, en we gebruiken gezamenlijk ontwikkelde geavanceerde polijst- en testrobots om het consistente testproces te garanderen. We besteden aandacht aan alle productiedetails , van de inkoop van grondstoffen tot de opslag, ze worden op verschillende niveaus gecontroleerd. Staaldraden ondergaan strenge wetenschappelijke tests, waaronder duurtest, druksterktetest en corrosieweerstandstest om ervoor te zorgen dat elke partij grondstoffen voldoet aan internationale normen. Het bedrijf heeft achtereenvolgens MPA-certificering voor veiligheidsprestaties, ISO9001-standaardcertificering voor kwaliteitsmanagementsysteem, ISO14001-standaardcertificering voor milieubeheersysteem en ISO45001-veiligheid op het werk Gezondheidsbeheersysteemstandaardcertificering.

 

Nieuwe Ningbo Industrial Power Brushes Ltd is bekroond als:

"Zhejiang Cleaner Production Stage Achievement Enterprise",

"High-tech onderneming", "Ningbo Enterprise Engineering Technology Center",

"Ningbo Beroemd Merkproduct",

"Ningbo Export Beroemd Merk",

"Ninghai Patent Demonstratie Enterprise",

"Ningbo Manufacturing Single Champion Teelt Enterprise",

en heeft de top 50 industriële uitgebreide sterktebedrijven in Ninghai County gewonnen;

gedurende 17 opeenvolgende jaren.

Met deze talrijke onderscheidingen heeft New Ningbo Industrial Power Brushes Ltd.

wordt echt erkend als een eersteklas industriële borstelmaker,

goed gepositioneerd voor verdere groei met uitmuntendheid.
Product applicatie


Lassen, staalindustrie, textiel, auto-industrie, scheepsbouw, lucht- en ruimtevaart, militaire industrie, verspaning
Productieapparatuur


Automatische twist-geknoopte machine,Automatische gekrompen segmentmachine,Automatische doe-het-zelfborstelmachineïDubbele stalen riem kronkelende rollende borstelmachine,Automatische buisborstelmachine,Automatisch schijfborstelmachine¼Œdraadkrimpmachine,hoge snelheid roterende machines¼Œdraadvermoeidheidstestmachine,universeel frees trimmer, strip borstel machine...
Productiemarkt:


Het merk HAWK heeft agenten ontwikkeld in Maleisië, Thailand en Turkije.