Geknoopte wielborstel

New Ningbo Industrial Power Brushes Ltd (NIPB) is een professionele en de grootste fabrikant van geknoopte wielborstels in China, levert al meer dan 25 jaar wereldwijd geknoopte wielborstels. NIPB heeft meer dan 280 medewerkers in dienst, biedt een enorm uitgebreide productlijn zowel onder de eigen merknaam HAWK en Falcon als onder elk Private Label wereldwijd. NIPB gebruikt geavanceerde Duitse borstelmachines, waaronder de productielijn met draaiknopen met tientallen automatische draaimachines, industriële borstels van constante kwaliteit worden efficiënt geproduceerd. De productkwaliteit wordt verder verbeterd door productinspectie met snelle roterende machines en dynamische balanstests , en we gebruiken gezamenlijk ontwikkelde geavanceerde polijst- en testrobots om het consistente testproces te garanderen. We besteden aandacht aan alle productiedetails, van de inkoop van grondstoffen tot de opslag, ze worden op verschillende niveaus gecontroleerd. Staaldraden ondergaan strenge wetenschappelijke testen inclusief duurtest, druksterktetest en corrosieweerstandstest om ervoor te zorgen dat elke partij grondstoffen voldoet aan internationale normen. In deze toestand heeft NIPB keer op keer bewezen dat het in staat is om de beste leverancier te zijn en altijd goede kwaliteit te leveren Knotted Wheel Wire Brush aan alle grote distributeurs, detailhandelsbedrijven, bouwmarkten en Hardwa re Tool Shops over de hele wereld.
NIPB staat voor
+ zeer uitgebreid productprogramma,
+ uitstekende productkwaliteit,
+ concurrerende prijsstelling,
+ betrouwbare en snelle logistiek,
+ flexibiliteit in verpakkingen en Private Label design,
+ tijdige communicatie en
+ veilige financieringsmogelijkheden.

Nieuwe Ningbo Industrial Power Brushes Ltd heeft een rijke ervaring opgebouwd in Industrial Knotted Wheel Wire Brush, die op het handgereedschap van de haakse slijper is geïnstalleerd om het metalen oppervlak te polijsten en roesten. De interne constructie van de borstel is solide, met hoogwaardige staaldraad / messing gecoate draad / messingdraad / roestvrije draad, en onze redelijke technische structuur zorgt voor de veiligheid en het gebruiksgemak van de gebruikers voor een goede dynamische balans. Met de technische sterkte en productiecapaciteit van New Ningbo Industrial Power Brushes Ltd, is het de Premier Industrial Brushmaker in China.New Ningbo Industrial Power Brushes Ltd heeft meer dan 2000 industriële borstels: zoals twist-geknoopte borstels, gekrompen wielborstels, doe-het-zelf borstels, schurende nylon borstels, buisborstels, universele handkrabborstels, eindborstels, taps toelopende borstels enz., Onze industriële borstels worden veel gebruikt in spoorwegen, staal, textiel, scheepsbouw, ruimtevaart, militaire, mechanische verwerking en andere industrieën.

Onze geknoopte wielborstel wordt verkocht in meer dan 40 landen in Europa, de Verenigde Staten, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië en Australië. NIPB is achtereenvolgens geslaagd voor MPA-certificering voor veiligheidsprestaties, ISO9001-standaardcertificering voor kwaliteitsmanagementsysteem, ISO14001-normcertificering voor milieubeheersysteem en ISO45001-certificering voor veiligheid op het werk Gezondheidsbeheersysteemstandaard.

Nieuwe Ningbo Industrial Power Brushes Ltd is bekroond als:
"Zhejiang Cleaner Production Stage Achievement Enterprise",
"High-tech onderneming", "Ningbo Enterprise Engineering Technology Center",
"Ningbo Beroemd Merkproduct",
"Ningbo Export Beroemd Merk",
"Ninghai Patent Demonstratie Enterprise",
"Ningbo Manufacturing Single Champion Teelt Enterprise",
en heeft 17 opeenvolgende jaren de top 50 van industriële alomvattende krachtondernemingen in Ninghai County gewonnen. Met deze talrijke onderscheidingen wordt New Ningbo Industrial Power Brushes Ltd. echt erkend als een Premier Industrial Brushmaker, goed gepositioneerd voor verdere groei met uitmuntendheid.
HAWK is een beroemde Geknoopte wielborstel fabrikanten en leveranciers in China. Hoge kwaliteit Geknoopte wielborstel gemaakt in China kan worden gekocht met een geschikte prijs. Onze producten kunnen aan verschillende toepassingen voldoen, indien nodig kunt u online over het product communiceren. U bent van harte welkom om naar onze fabriek te komen om onze producten te kopen. Laten we samenwerken met elkaar om een ​​betere toekomst en wederzijds voordeel te creëren.