Het toepassingsgebied van staalborstels:

- 2021-05-19-

Staalborstel is een soort voor verschillende doeleinden om het overeenkomstige model staaldraad te selecteren, verschillende staaldraadborstels te kiezen, staaldraad heeft twee soorten rechte draad en gegolfde draad, de dikte van de draad kan worden bepaald op basis van verschillende behoeften. Er zijn twee soorten: recht garen en gebogen garen.

Rechte draad geschikt voor boren en haarplanten. Veel meer borstels, zoals houtdraadborstel, houtdraadborstel, draadborstelschijf, enz.; Toepassingsgebied en gebogen draad In principe kan elk type staalborstel worden gebruikt, met name gebogen draad, verenstaalborstelrol met rechte draad, staaldraad niet meetbaar, na dubbelgevouwen, en zangzijde vanwege zijn eigen buigen tijdens productie kan relatief consistent zijn met nabijgelegen borsteldraad, draad, zelfs na zo'n gevouwen en enigszins asymmetrisch, mager lijkt ook niet naar buiten te komen, en dus rond het oppervlak van de borstelrol is staaldraad meer hoge dichtheid, sterk, roestverwijdering en terugslag kracht.

Draadborstels, met name draadborstelrollen, die vaak worden gebruikt in staal- of aluminiumoppervlaktebehandelingsinstallaties, bestaan ​​uit een reeks roestvrijstalen draadborstelrollen die op een volautomatische borstelpolijstmachine (borstelpolijstmachine) met hoge snelheid zijn gemonteerd. De staalborstelrol roteert met hoge snelheid op de boven- en onderoppervlakken van de strip in de tegenovergestelde richting van de beweging van het rollende stuk om de schaal te verwijderen. De geborstelde ijzeren plaat wordt afgewassen door een koelwaterspoelsysteem met gesloten circulatie. De dikte van de algemene draadspiraal is 1,09-6,35 mm en de vernieuwingscyclus van de staaldraadborstel wordt één keer bijgewerkt voor elke productie van 20.000 ton plaat of 40.000 ton stalen spiraal.

Roestvrijstalen ultrafijne elastische staaldraadborstel wordt gebruikt voor het reinigen van keramische rasterwals. Dit komt omdat de hardheid van keramiek veel groter is dan de hardheid van staaldraad, en de staaldraadborstel zal de keramische laag op het oppervlak van de rasterwals niet beschadigen. Ultrafijne elastische koperdraadborstel wordt gebruikt voor het reinigen van verchroomde metalen rollers, diepdrukrollers die vaak nodig zijn voor het reinigen van gereedschappen, met het gebruik van reinigingsmiddelen voor een beter effect.

Gemeenschappelijke specificaties 6 * 14 of 5 * 14 gaten, staaldraadmateriaal 304 roestvrij staaldraad of gewoon staaldraad kunnen zijn. Elk gat wordt meestal ingevoegd met 5 stukken in tweeën gevouwen, en de staaldraad strekt zich ongeveer 20 mm uit. Gewone staaldraadborstel is gemakkelijk te roesten, zonder gebruik, vergeleken met 304 roestvrij staaldraad gemaakt van houten handvat staaldraadborstel kwaliteitsverschil is te veel.

Staaldraadborstel wordt over het algemeen gebruikt voor industriële leidingen, mechanische reiniging en ontroesting van schroefgaten, polijstreinigingseffect, pijpborstelproces met staaldraad of roestvrijstalen draadclip in het midden van twee of vier strengen ijzerdraad met mechanisch draaisysteem.